نمای رومی




طراحی نمای خشک ساختمانتان را با خیال راحت به نمادیزاین بسپارید.
نمای خشک یکی از جدیدیترین سیستم‌های اجرای نماهای ساختمانی است.
طراحی و اجرای نمای خشک ساختمان‌ها مزایای قایل توجهی دارند که ما نمادیزاینی‌ها تصمیم داریم در این مقاله به صورت جامع آن را بررسی کنیم.
اما با گذشت زمان و پیشرفت صنایع ساختمانی، مهندسان با استفاده از ستون‌های باربر داخلی، بار روی دوش دیوارهای نما را سبک کردند و این کار، معماران و طراحان ساختمان را به این فکر انداخت تا با خلاقیت و زیباسازی دیوارهای خارجی، نمای زیباتری به ساختمان ببخشند.
و این گونه بود که طراحان و مهندسان خوش ذوق به فکر استفاده از شیشه‌ها افتادند و نمای کرتین وال به وجود آمد.
جالب است بدانید نمای کرتین وال با این که از آلومینیوم و شیشه تشکیل شده است، خود قابلیت ایستایی بالایی دارد و نیازی به سازه‌ی نگهدارنده‌ی دیگری برای ایستایی ندارد مگر آن که شرایط خاصی برای ساخت نما به کار گرفته شود که در این شرایط به وسیله‌ی سازه‌ی استیل تقویت می‌شود.
پس هرگز نگران نمای شیشه‌ای خود نباشید و با خیال راحت طراحی نما و اجرای آن را به ما بسپارید!
اجرای نمای خشک مزایای بسیاری را با خودش به همراه دارد که قطعا شما هم با شنیدن این مزایا ترغیب می‌شوید که نمای خود را به صورت خشک اجرا کنید.
اما هرگز فراموش نکنید که مجریان نمای خشک شما باید بتوانند نمای شما را به گونه‌ای اجرا کنند تا بتوانند از حداکثر این مزایا در نمای ساختمانتان استفاده کرده باشند و هم‌چنین بتوانند با یک اجرای حرفه‌ای معایب سیستم اجرای نمای خشک را نیز پوشش دهند.
از حق نگذریم پیدا کردن طراحانی با چنین شرایط و ویژگی کار سختی است.
اما اصلا نگران نباشید!
تیم نمادیزاین متخصص در طراحی و اجرا نما های شیشه ساختمان میباشد و میتوانند بهینه ترین طرح را بسته به پتانسیل ساختمان و منطقه تان به شما ارائه دهند.
شیشه در حالت عادی اگر بشکند به صورت تکه های بزرگ و تیز خرد میشود که این مسئله در صنعت ساختمان سازی بسایر خطرناک میباشد.

شیشه های سکوریت شیشه هایی هستند که طی فرایندی که روی شیشه به عمل می آید، در صورت شکستن، شیشه به قطعات بسیار بسیار ریزی تبدیل میشود و خطر بسیار کمتری دارد.

یکی از عناصر جدا نشدنی در نما های شیشه ای، شیشه سکوریت نمای ساختمان می باشد، تمام شیشه های مورد استفاده در نمای ساختمان باید سکوریت باشند در غیر این صورت ممکنه خطر زیادی برای عابرین داشته باشند.
گرانیت یکی از محبوب‌ترین و مقاوم‌ترین انواع سنگ برای طراحی و اجرای نماست.
این سنگ به اندازه‌ای سخت است که در برابر انواع سایش‌ها مقاوم است و در عین حال به قدری مستحکم است که بتواند وزن زیادی را تحمل کند و به قدری خنثی است که در برابر هوازدگی مقاوم است و می‌توانیم آن را ساب بزنیم و مثل روز اول، براقش کنیم.
در کل مقاومت سنگ‌های گرانیتی زبانزد مهندسان زیادی است.
اما فراموش نکنید که طراحی و اجرای نمای سنگی با استفاده از سنگ گرانیت کار هر نمای سنگی کسی نیست.
نمای ساختمان‌تان را به دست باتجربه‌ترین‌ها بسپارید.
نمای هر ساختمان، نشان دهنده‌ی هویت آن ساختمان است.
طراحی نمای یک ساختمان باید به گونه‌ای انجام شود که علاوه بر داشتن فاکتورهای زیبایی در ظاهر نما، نشان دهنده‌ی هویت و کاربری ساختمان نیز باشد.
برای نمایش بهتر هویت ساختمان، باید به نکات و اصولی مهم در این زمینه، که در ادامه ذکر میکنیم، توجه کرد.
نمای کرتین وال به دلیل استفاده از مصالح سبک، وزن سازه را کاهش می‌دهد و یک گزینه‌ی ایمن و مقرون به صرفه برای ساخت نمای ساختمان است.
از طرف دیگر به دلیل عایق بودن و ورود نور طبیعی خورشید به ساختمان، در هزینه‌های انرژی نیز صرفه‌جویی می‌کند و به نوعی یک سرمایه‌گذاری بلند مدت برای ساختمان است.
نمای کرتین وال خاصیت تطبیق‌پذیری بسیار بالایی دارد و گزینه‌ی بسیار مناسبی برای طراحی خانه‌های مدرن است.
این ویژگی‌ها و ویژگی‌های بسیار دیگری که ما ذکر نکردیم، باعث شده تا نمای کرتین وال به یک نمای فوق‌العاده برای ساختمان تبدیل شود.
این پنل‌ها در برابر آلودگی صوتی نقش عایق را ایفا می‌کنند زیرا لایه‌ی پلی‌اتیلن به کار رفته در بین دو لایه‌ی آلومینیم، از انتقال آلودگی صوتی جلوگیری می‌کند. علاوه بر آن آلومینیم ماده‌ای مقاوم در برابر رطوبت است که دچار خوردگی نمی‌شود و رطوبت باعث خوردگی آن نمی‌شود.
از طرف دیگر آلومینیم در برابر حرارت نیز به صورت عایق عمل می‌کند؛ به طوری که اگر نمای ساخته شده با این متریال در معرض آتش قرار بگیرد؛ تغییر شکل نخواهد داد و به همان صورت باقی خواهد ماند.
توجه به کاربری در طراحی نورپردازی نمای ساختمان‌های دوطبقه می‌تواند دید بسیار خوبی به طراح نورپرداز نما بدهد!
بسیاری از ساختمان‌های دوطبقه هستند که کاربری‌های متفاوتی دارند؛ مثلا برخی از آن‌ها به عنوان گالری مورد استفاده قرار می‌گیرند و برخی دیگر به عنوان کافی‌شاپ و مغازه نوع طراحی نورپردازی نمای ساختمانی آن‌ها باید به گونه‌ای باشد که تفاوت کاربری آن‌ها را به ما نمایش دهد.
در طراحی نورپردازی نمای این ساختمان‌ها توجه به ورودی‌ها، پیش فضاها و تابلوها از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است و چون این بناها جز فضاهای خرد شهری محسوب می‌شوند؛ نورپردازی ورودی آن‌ها ی‌تواند تاثیر بسیار زیادی بر روی دید بیننده بگذارد!
همچنین در طرحی نورپردازی حتما باید دقت شود که عناصر نورپردازی هماهنگ با ساختمان‌های اطراف باشد و یکپارچگی زیبایی منطقه را به هم نریزد.
با توجه به این اصول، نما دیزای می‌تواند نمای ساختمان دو طبقه‌ی شما را به بهترین شکل نورپردازی کند و آن را از دیگر ساختمان‌ها متمایز کند.
اجرای نمای سیمانی نیاز به مطالعات مهندسی ندارد و توسط استادکار قابل اجرا است.
سرعت اجرای آن نسبت به سایر روش‌ها کندتر است.
ایجاد استحکام قوی و پیوند مستحکم بین نما و بدنه‌ی ساختمان.
ایجاد نخاله و ضایعات ساختمانی.
کثیف کردن نمای ساختمان به دلیل استفاده از دوغاب و ملات سیمانی

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *